ΔΙΑΙΤΑ ONLINE

Ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις, αλλά και την αναγκαιότητα της τρέχουσας περιόδου η διαιτολόγος σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε μαζί της συνεδρίες εξ αποστάσεως. Η σύγχρονη τεχνολογία μπορεί να συμβάλλει στην εξ αποστάσεως παρακολούθηση με άμεσο τρόπο και η συνεδρία είναι αντίστοιχη της προσωπικής επαφής του ραντεβού στο γραφείο. Ιδανικά, τα ραντεβού γίνονται διαδικτυακά μέσω Skype, Viber ή messenger με τη χρήση της βιντεοκλήσης.

ΟΔΗΓΙΕΣ

  • Αρχικά θα πρέπει να κατεβάσετε το διπλανό ερωτηματολόγιο (.doc) και έπειτα να το επιστρέψετε συμπληρωμένο στέλντονας το με e-mail / fax. Το ερωτηματολόγιο αφορά το ιατρικό σας ιστορικό, τις διατροφικές σας συνήθειες, τη σωματική σας δραστηριότητα αλλά και τον τρόπο ζωής σας. Επιθυμητή είναι η αποστολή πρόσφατων ιατρικών εξετάσεων. Αφού αξιολογηθούν και αναλυθούν όλοι οι παράγοντες, το επόμενο βήμα είναι η σύνταξη ενός εξατομικευμένου προγράμματος διατροφής που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.
  • Τα ραντεβού γίνονται κατόπιν συνεννόησης σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί, ενώ η αποστολή των διαιτολογίων και του υπόλοιπου ενημερωτικού υλικού γίνεται μέσω email ή fax.
  • Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής της διαδικτυακής παρακολούθησης, το κόστος και τον τρόπο πληρωμής ή για οδηγίες σχετικά με την εγκατάσταση και τον τρόπο χρήσης των προγραμμάτων, επικοινωνήστε μαζί μου.
  • Για όσους ενδιαφέρονται για διαιτολογική παρακολούθηση εξ αποστάσεως αλλά δεν διαθέτουν internet ή κάμερα για βιντεοκλήση, υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής παρακολούθησης και αποστολής του διαιτολογίου και του υπόλοιπου έντυπου υλικού μέσω fax.

Θα χρειαστείτε το MS Word ή παρόμοιο πρόγραμμα

Υπογεγραμμένο από Ματίνα Πουλλή